Ruud de Wild

Het zijn zware weken voor DJ Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen. De Wild werd deze week voor de tweede keer binnen korte tijd geopereerd, en ligt nog altijd in het ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Olcay Gulsen is De Wild “gesloopt”, maar verwachten de artsen dat hij binnenkort weer de oude is.

In een Instagram Story geeft Olcay Gulsen een update over de gezondheid van de Radio 2-DJ.

“Ik krijg veel vragen over hoe het met Ruud gaat. Hij ligt nu lekker te slapen. Hij is gesloopt door 2 heftige operaties in 1 week. De artsen zijn overtuigd dat hij weer helemaal de oude gaat worden! Tijd en rust heeft hij nodig.”

Article continues after the ad

 

Beterschap voor Ruud de Wild!

De Wild werd maandag, na zijn operatie vorige week, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Nadat er een tumor werd verwijderd traden er complicaties op, waardoor de DJ ineens achteruit ging. Na de spoedoperatie ligt De Wild nog steeds in het ziekenhuis. Hoewel hij een paar flinke dreunen kreeg, ging het gisteren al “ietsje beter”.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Op Instagram worden Ruud en Olcay overladen met liefde van andere BN’ers. René Froger noemt De Wild en Gulsen een “superstel”; Monique Westenberg bedelft het duo onder de hartjes en ook Bridget Maasland brandt een kaarsje voor Ruud en Olcay. Da's aardig, want die hadden het de laatste tijd zelf ook niet makkelijk.