Olcay Gulsen

Olcay Gulsen confronteert in Gestalkt griezels die andere mensen niet met rust kunnen laten. Als het aan Olcay ligt blijft ze dit soort programma’s maken en kruipt ze nooit meer achter de desk bij Shownieuws. “Het interesseert me niks wie het met wie doet.”

In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Gulsen aan dat ze het werk bij RTL Boulevard en Shownieuws een beetje ontgroeid is. “Met Boulevard en Shownieuws was ik wel klaar. Nu ga ik dieper.” Dat Olcay het meent zien we inderdaad in haar meest recente programma’s: Olcay en Huiselijk Geweld én Gestalkt.

Eerder haalde Gulsen ook al hard uit naar RTL Boulevard in Veronica Magazine, en nu is Shownieuws dus ook aan de beurt. Niet dat ze de programma’s ineens haat, maar ze vindt het entertainmentnieuws gewoon niet interessant, omdat ze zelf als persoon is gegroeid. “Ik was tot een jaar of vijf geleden ook best oppervlakkig, hoor. Zeker op emotioneel en sociaal gebied, maar ik leer veel. Van Ruud, mijn eindredacteur en de mensen om me heen.”

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Olcay Gulsen en Ruud de wild doen het samen!

Op dit moment is Olcay Gulsen in de eerste plaats bezig met het bijstaan van haar partner: Ruud de Wild. De DJ ligt nog steeds in het ziekenhuis, nadat er complicaties optraden bij het verwijderen van een tumor. De artsen rekenen erop dat hij weer de oude wordt, maar Ruud heeft het even helemaal niet breed.

Je ziet Gestalkt elke dinsdag op SBS6, om 20:30 uur.