Olcay Gulsen

Fashion-onderneemster én Talpa-presentatrice Olcay Gulsen is 'tot de orde geroepen' nadat ze (per ongeluk?) onthulde dat ze met cabaretier Richard Groenendijk werkt aan 'een nieuw project'. Volgens roddelkoning Albert Verlinde moest de manager van Olcay ingrijpen.

Article continues after the ad

Olcay zette gisterenochtend een fotootje van haar en Richard op haar Insta-story. Shownieuws sprong er die avond natuurlijk direct op! De twee gaan een tv-duo vormen voor een nieuw programma, zo blijkt. Albert Verlinde belde met Richard, die het bevestigde. "Het komt vanuit een studio. Ze mogen niet zeggen wat het is." En eigenlijk mocht het ook nog helemaal niet naar buiten komen!

Op het matje

De bekende BN'er-manager Xenia Kasper, waar Olcay dus ook bij zit, moest even ingrijpen. "Richard zei: ‘Xenia heeft meteen gebeld naar iedereen die betrokken is bij het programma dat die foto eraf moet, omdat er niets over bekendgemaakt mag worden. Het is het grote geheim van Hilversum wat hier gaat gebeuren!’" Oftewel: voor nu weten we nog niet wat ze dan precies gaan doen samen. Albert: "Dus ik kan niet onthullen wat het is, maar wel dat Olcay meteen tot de orde is geroepen door Xenia."

Olcay op SBS6

Nou, dat hele 'tot de orde geroepen' lijkt wel mee te vallen. De bewuste foto staat as we speak nog steeds in Olcay's Insta-stories. Dit nieuwe programma is overigens niet het enige dat Olcay voor SBS6 doet. Zo zit ze momenteel ook in de opnames van Gestalkt, de misdaadshow die ze van Thijs Zeeman overneemt. Dat programma komt komend voorjaar op tv!