Olcay Gulsen

Talpa-presentatrice Olcay Gulsen spuwt vuur in de richting van Rob Goossens, mediadeskundige bij haar oude programma RTL Boulevard. Volgens Olcay kunnen we 'mediadeskundige' gerust tussen aanhalingstekens zetten...

Article continues after the ad

Telegraaf-journalist Rob zit al een tijdje - en steeds vaker - achter de Boulevard-desk wanneer het bijvoorbeeld over radio of tv gaat. Ook zorgt hij regelmatig voor enige ophef, zoals laatst met een kleine Peter R. de Vries-fittie of zijn ietwat zure reactie op een grap. Geen saaie gast dus, zullen we maar zeggen. Olcay moet hem echter hélemaal niet en haalt flink uit in een interview met weekblad Weekend.

Rob Goossens - RTL Boulevard - Giel Beelen

'Nono'

Olcay noemt Rob een "nono eerste klas". De reden dat ze zo fel op 'm reageert? Rob claimde eerder dat Olcay en Kim-Lian er mogelijk uitvliegen bij Talpa. Ze scoorde niet zo denderend met haar huiselijk geweld-programma op Net5, haalde Rob aan. "Het ging om de boodschap en om bewustwording, en volgens mij is die missie meer dan geslaagd", verweert Olcay zich. "Ik vind het heel gek dat je dan gaat praten over kijkcijfers. Wat mij betreft mis je dan de inleving om te begrijpen waar het onderwerp over gaat." Daarnaast vindt ze niet dat deze "zogenaamde deskundige" weet waar hij over praat. Zo kreeg Olcay meerder berichtjes van Tweede Kamerleden die wilde praten over huiselijk geweld. Iets dat volgens haar aantoont dat het programma wél impact had.

Uithaal

Ze gaat nog even door met de uithalen! "Ik ben best wel verrast dat die man als entertainmentdeskundige aan de desk mag staan. Ik vond het vreemd en stemmingmakerij om niks." De ontslag-berichten kloppen van geen kant. "Ik las dat ja, en vond het heel raar, want als je je een beetje inleest – wat je toch wel mag verwachten van iemand die zich deskundige noemt – kom je er snel genoeg achter dat ik een driejarig contract heb getekend bij Talpa. Ik vind het een beetje vreemd wat die jongen allemaal beweert." Zijn uitspraken kwetsen Olcay totaal niet. "Als ze zouden komen van iemand voor wie ik veel respect zou hebben, dan zou me dat kunnen kwetsen, maar van hem? Nee, zeker niet." En ondanks dat haar felle haat tegen hem anders doet vermoeden, heeft ze "geen idee wie die gozer is".