Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na vier maanden besloten Olcay Gulsen en Ruud de Wild vorig jaar juni een punt achter hun relatie te zetten. Inmiddels zijn de twee echter weer bij elkaar. Wat heet: de tortelduifjes zijn smoorverliefd! Toch heeft de breuk diepe sporen achtergelaten, alhoewel dat in dit geval niet negatief is.

Olcay: "Ruud was wel best rigoureus"

In de nieuwste editie van &C (via RTL Boulevard) spreken Olcay Gulsen en Ruud de Wild voor het eerst openhartig over hun tijdelijke breuk. Olcay vertelt in het interview over James Harris, haar eerste grote liefde die vorig jaar overleed. Dat nieuws kwam enorm hard aan… Zo hard zelfs dat ze zichzelf even helemaal kwijt was. Zodoende besloten Olcay en Ruud de Wild elkaar de ruimte te geven: "Ruud was wel best rigoureus: dan zetten we er nu een streep onder, en dan moet iedereen het ook weten”, aldus Olcay.

Ruud: "Het leerzaamste uit mijn leven"

Desalniettemin heeft de breuk het stel ook veel gebracht. Olcay noemt het zelfs leerzaam: "Ik denk dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb daar veel van geleerd. Als ik er nu op terugkijk, had ik dingen wel anders gedaan.” Ruud beaamt dat: "Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven. Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor iemand zijn."

Article continues after the ad

Ruud hoopt dat hij en Olcay de rest van hun leven samen door mogen brengen: "‘Ik hoop dat het ons gegeven is. Zoals het nu is: heel graag. Ik vind dit het leukste op relatiegebied wat ik ken." Ook Olcay is gelukkig nog steeds stapelverliefd op haar nieuwe huisgenoot: "Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou."