Olcay Gulsen

Olcay Gulsen had jarenlang haar eigen modemerk SuperTrash, maar die ging twee jaar geleden ten onder en dat was niet zonder controverse. Voordat de presentatrice dit hoofdstuk kan afsluiten, moet ze eerst nog heel diep in haar portemonnee kijken

Een zaak voor de rechter

Na het faillissement van SuperTrash werd er gediscussieerd over wiens schuld dit was. Als hoofd van het bestuur wordt Olcay Gulsen verantwoordelijk gehouden en om te voorkomen dat zij enkele miljoenen op moet hoesten, is er een regeling getroffen met de curator die onderzoek doet naar het faillissement. Volgens zakenblad Quote betaalt de Talpa-presentatrice 120.000 euro over de komende 3 jaar om te voorkomen dat deze zaak voor de rechter komt.

Fraude?

Toch is Olcay Gulsen nog niet helemaal uit de problemen. De curator is namelijk niet te spreken over de slordige boekhouding en doet nog steeds onderzoek naar frauduleus handelen. Voor Olcay is deze zaak echter wel klaar. Ze laat aan Quote weten dat ze de regeling heeft getroffen om een punt te zetten achter een moeilijke periode. “Voor mij is deze kwestie hiermee afgedaan."

Article continues after the ad

Talpa Network

Volgens Boulevard-deskundige Rob Goossens kan Olcay Gulsen nog meer slecht nieuws verwachten in de toekomst. Hij vraagt zich hardop af hoe lang ze nog een baan zal hebben bij Talpa en het is maar de vraag of ze in de toekomst nog aan zal schuiven bij Shownieuws.