Olcay Gulsen, Ruud de Wild, slippertje

Olcay Gulsen zou haar vriend Ruud de Wild echt niet meteen aan de kant zetten als hij een slippertje zou maken. De presentatrice is al vaker bedrogen en heeft daarvan geleerd.

Article continues after the ad

Dit vertelt ze heel openhartig in de nieuwste Nieuwe Revu.

Geen vrijbrief

"Als je ouder wordt, leer je accepteren dat alles kan gebeuren in het leven. Als Ruud vreemd zou gaan, pak ik dus niet meteen mijn koffers", antwoordt ze op de vraag of een slippertje het einde van haar relatie betekent. Dat betekent echter niet dat Ruud nu direct een vrijbrief krijgt. "Ik heb het uiteraard liever niet, maar er zou wel over gesproken kunnen worden." 

Schuldig

Helaas weet Olcay wel hoe het voelt om bedrogen te worden aangezien bekend is dat Edgar Davids weleens over die streep ging. "Ik ben geen naïeve trut die denkt dat een slippertje nooit zou kunnen plaatsvinden. Het is me al heel vaak overkomen en ik heb me er zelf ook weleens schuldig aan gemaakt." Dat laatste is nog best een opvallende uitspraak van iemand die eerder zei het liefst een relatie te willen zónder seks.

Uitmaken

Het zou voor haar wel een ander geval zijn wanneer zijzelf degene is die vreemdgaat. "Nadat ik het deed, maakte ik het trouwens wel meteen uit. Zo eerlijk naar mezelf ben ik dan weer wel. Dan pakte ik mijn spullen en vertrok ik, om niet lang daarna als mak lammetje weer terug te komen." Gelukkig blijft het voor nu bij een 'wat als?'. Een paar dagen geleden concludeerden we nog dat Olcay en Ruud nog altijd van elkaar genieten én met hun seksleven is ook niets mis. Overigens is dat laatste niet om te oefenen voor kinderen, want daar moet de powervrouw niet meer aan denken. "Als ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven, dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in."