Donald Trump en Hillary Clinton bevinden zich momenteel in het heetst van de strijd om het Amerikaanse presidentschap. Hoewel Trump er eerder goed voorstond in de peilingen, lijkt Hillary het nu toch van hem te winnen. Dat heeft hij onder meer te danken aan zijn vrouwonvriendelijke-uitspraken en -onthullingen.

Article continues after the ad

Hill in jail? Mooi niet

Trump lijkt het keer op keer fout te doen bij het vrouwvolk. Onder meer enkele opmerkelijke opgedoken geluidsfragmenten (“grab them by the pussy”) gooiden roet in zijn eten, maar ook de uitspraak om Hillary in de gevangenis te willen gooien zodra hij president is, valt bij vrijwel geen enkele vrouw in goede aarde.

'Fuck you, Trump'

Ook de cast en crew van de hit-gevangenisserie Orange is the New Black trekken Trump niet langer. Met t-shirts met daarop een uitgesproken tekst laten ze, in navolging van vele andere beroemdheden, weten tegen Trump te zijn. “Vagina’s against Trump”, luidt de tekst. Bij de foto schrijft actrice Lea 'Big Boo' Delaria, die al vaker liet weten anti-Trump te zijn: “Cast and crew of OITNB says f- you Trump”.