Het elfde seizoen Temptation Island begint op 7 februari, op RTL5. Verschillende stellen worden gedropt op  een Thais party-eiland, terwijl vrijgezelle mannen en vrouwen hun liefdesleven naar de gallemiezen proberen te helpen.

Rick Brandsteder maakte dit gisteren bekend in RTL Boulevard. Tijdens de aftiteling! Alsof niet heel Nederland stiekem op deze informatie zat te wachten. Brandsteder degradeerde hiermee Apple's beruchte 'one more thing' tot een slechte grap!

 
Brandsteder is net terug uit Thailand, waar de opnames van het elfde seizoen Temptation Island net zijn afgerond. Zijn vaste presentatiecollega Annelien Coorevits is er natuurlijk ook weer bij.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team presentaties #bestteam #myteam

Een bericht gedeeld door Annelien Coorevits (@anneliencoorevits) op


Temptation Island

Brandsteder verklapt dat de nieuwe serie weer ‘spraakmakend’ zal zijn, maar dat er in elk geval niet wordt gevochten. Volgens de presentator ‘blijft Temptation Island wat dat betreft allemaal heel keurig’, en we... hadden nooit verwacht dat we ooit ‘keurig’ en ‘Temptation Island’ in dezelfde zin zouden gebruiken.

Article continues after the ad

Omdat Videoland dit jaar begon met Temptation Island VIPs, was er een beetje verwarring over de toekomst van het reguliere programma. Hoewel sommigen vreesden dat de verleid(st)ers nu voor eeuwig achter de betaalmuur zouden blijven, was deze angst gelukkig ongegrond!

Foto: RTL/Freddy Koh