De geschiedenis herhaalt zich... alweer! Warner Bros. maakt een vervolg op de spectaculaire sciencefictionfilm Edge Of Tomorrow. Met een beetje geluk doen Tom Cruise en Emily Blunt óók weer mee.

Edge Of Tomorrow was in 2014 een scifi/actieversie van het Groundhog Day-principe, dat we de laatste tijd zagen in bijvoorbeeld Russian Doll en Happy Death Day. De hoofdrolspeler, Tom Cruise in Edge Of Tomorrow, beleeft telkens opnieuw dezelfde alien-invasie, totdat hij het probleem als een enorme puzzel oplost.

Article continues after the ad

 

Edge Of Tomorrow 2

Edge Of Tomorrow was geen enorme hit, maar deed het toch goed genoeg voor een sequel. Gesprekken werden al jaren gevoerd, en Tom Cruise en Emily Blunt zeiden er allebei veel zin in te hebben. Tegelijkertijd zat de agenda van de twee sterren boordevol, vandaar dat het even duurde.

Volgens Warner Bros. zullen regisseur Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. And Mrs. Smith, Edge Of Tomorrow) Tom Cruise én Emily Blunt meedoen aan Edge Of Tomorrow 2. Mits Matthew Robinson een script schrijft dat de sterren goed vinden. Robinson ken je misschien van The Invention Of Lying, met Ricky Gervais, of de actie-comedy Monster Trucks. Dat is een film over een truck met een… monster er in.
 

 

Jeetje… Of Cruise en Blunt meedoen is dus nog even... onduidelijk. We hopen het wel! Wanneer Edge Of Tomorrow 2 verschijnt is nog niet bekend. Tom Cruise heeft het de komende tijd nog druk zat met Mission: Impossible, daarvan verschijnen sowieso nog twee delen!