Haal de pruiken en plateauzolen maar weer van zolder, want binnenkort gaat er een nieuw seizoen van Oh, Wat Een Jaar van start. En daarvoor zijn niet de minste gasten aangetrokken!

Grootste hits

Eind november begint het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar op RTL 4. In deze panelshow reizen teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge onder leiding van presentatrice Linda de Mol terug in de tijd om hun kennis te testen over lang vervlogen jaren. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit de uitgelichte periode te laten horen.

 

Tijdmachine

Dit jaar zijn er ook weer de nodige bekende Nederlanders aangetrokken die de teamcaptains bij moeten staan. De opvallendste naam die komend seizoen op de gastenlijst prijkt, is die van Rolf Wouters. Dankzij spelshows als Now or Never en Uhhh... Vergeet Je Tandenborstel Niet groeide hij uit tot een van de populairste quizmasters van de jaren 90. Andere BN’ers die met Ruben en Jeroen in de tijdmachine zullen stappen, zijn Anita Witzier (1971), Danny de Munk (1988) Jack van Gelder (1966) en Myrna Goossen (1975).

Article continues after the ad

Oh, Wat Een Jaar is vanaf zaterdag 24 november iedere zaterdag te zien bij RTL 4!