Gwyneth Paltrow kon de pizzapunt nog niet zo goed of ze lette gewoon niet op, maar de actrice heeft in ieder geval een rechtszaak aan haar skibroek hangen voor een ongeluk.

Article continues after the ad

Boem is ho

In 2016 is Paltrow namelijk in de Rocky Mountains gaan skiën en daar is ze tegen Terry Sanderson aangebotst. Tenminste, dat zegt hij. Sanderson wil, op z’n Amerikaans, ruim 3 miljoen dollar voor de schade. De botsing met de actrice zou een hersenschudding en gebroken ribben. Dat moet een flinke klap zijn geweest want wat weegt Paltrow? 60 kilo? Moeten we trouwens nog wel 'actrice' zeggen? Want Gwyneth beweerde in 2017 nog dat ze ging stoppen met acteren.

‘Niet waar’

Paltrow zou hem na die grandioze klap hebben laten liggen en samen met haar instructeur vrolijk door geskied zijn. Volgens de ski-instructeur en Paltrow zelf klopt er geen moer van: Paltrow heeft de crash niet veroorzaakt en Sanderson moet z’n geld maar ergens anders vandaan halen. Nou, we zijn benieuwd of Paltrow inderdaad de pizzapunt gaat leren volgend jaar, of dat de dokter uit zijn nek lult. Weet je wat ook niet waar is? Dat Paltrow helemaal stopte met acteren. Gwyneth Paltrow kon het toch niet laten om nog een rolletje te pakken, uiteraard.

Hoe gaat 't eigenlijk met Gwynie Paltrow? Ze was in januari nog bij Jimmy Fallon, kijk maar: