Amper een etmaal nadat de kandidaten van het nieuwe RTL-5 programma 'Oh oh daar gaan we weer’ bekend zijn geworden duikt er al smeuïge informatie op die een paar deelnemers liever niet naar buiten zien komen.

Article continues after the ad

Webcams

Geneviève, één van de personages in het nieuwe RTL5-programma blijkt een verleden te hebben in de seksbusiness. Samen met haar vriend Nicky, die overigens ook deelneemt aan het losbandige programma, was zij een setje in de wereld van de webcams.Op meerdere sites zijn foto's opgedoken waarop te zien is dat Geneviève zich blootgeeft en haar diensten aanbiedt voor camsessies. "Ik hou van alles, hihi," stelt zij online.

Cherso 3.0

Voor Oh Oh daar gaan we weer, een nieuw soort Oh Oh Cherso 3.0, werd weer een Haagse groep jongeren bijeen gecast. Damian, Shady, Nicky, Wesley, Amanda, Genieviève, Angelica en Simone zijn zestien dagen naar Mallorca afgereisd voor een wilde zonvakantie. 

Boost

In de promo van het programma vertelde Geneviève dat zij modellenwerk doet. De nieuwe generatie Hagenezen gaat verder dan het gezelschap van Oh Oh Cherso ooit. "Dit is gekker en beter dan zes jaar geleden," stelde Wesley, een Haagse volkszanger, deze week op de radio bij Den Haag FM. De Hagenaars verzonnen een nieuw werkwoord voor seks hebben: sauzen. "Er is wel wat afgesausd, ja," vertelde Wesley die rekent op een boost voor zijn zangcarrière. De Hagenaar verwacht sowieso veel aandacht voor het programma: "1,2 miljoen kijkers bij de eerste aflevering."

Sexy

Of het sexy privéleven van Geneviève in de reeks ook wordt besproken, blijft de vraag. In een reactie stelt RTL vooraf geweten te hebben van het verleden van Geneviève. "Dit is iets wat zij in het verleden in haar privéleven heeft gedaan. RTL was daarvan vooraf op de hoogte," aldus een woordvoerster van RTL. Kijkers moeten geduld hebben: de eerste aflevering van 'Oh oh daar gaan we weer' is op pas 8 november.