The King's Man, film, uitgesteld

We dachten dat we inmiddels het ergste wel gezien en gehoord hadden in deze coronatijd, maar het valt ons toch weer rauw op ons dak. The King's Man, de prequel van de twee Kingsman-spionagefilms, verschijnt namelijk helaas niet zoals gepland in september.

Article continues after the ad

Wie zijn bezoekje aan de bioscoop al bijna had gepland, moet zijn agenda er maar weer eens bij pakken. De film is volgens Variety nu namelijk niet op 18 september te zien, maar pas vijf maanden later: op 26 februari 2021! Dat wordt dus nog even geduld hebben.

Het verhaal

The King's Man speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw en dus zou de Eerste Wereldoorlog geen onbesproken onderwerp mogen zijn. De loopgraven en totaal kapotgeschoten omgevingen die we in de eerste trailer al zagen, gaven ons direct dit beeld. Dit keer is het alleen aan personages als Raspoetin (Rhys Ifans), Erik Jan Hanussen (Daniel Brühl), spion T.E. Lawrence (Ralph Fiennes), Maarschalk Kitchener (Liam Neeson) en Mata Hari (Gemma Arterton) om eruit te komen. 

Uitgestelde films

Het is niet de eerste keer in deze coronaperiode dat Disney het toch niet aandurft om een film te releasen. Zo werden eerder al de vier aankomende Avatar-films met een jaar verschoven en ook moesten de drie nieuwe Star Wars-films eraan geloven. Gelukkig is er ergens ook nog wat positiefs te melden: Mulan verschijnt namelijk binnenkort niet in de bioscoop maar wel op Disney+. Wie de film direct wil zien, moet even flink in de buidel tasten. De live-action film is namelijk vanaf 4 september te 'koop' voor €21,99.

The King's Man draait naar verwachting 26 februari 2021 in de bioscoop!