Pennywise uit It op Comic Con

Ook de organisatie van Heroes Dutch Comic Con had zich het jubileumjaar waarschijnlijk iets anders voorgesteld. Het popcultuurfestijn zou eigenlijk op 28 en 29 maart zijn tiende verjaardag vieren. Het feest werd echter afgeblazen toen alle bijeenkomsten met meer dan 100 man werden verboden in de strijd tegen het coronavirus. Hierop werd de jubileumeditie verplaatst naar 4 en 5 juli. Maar dat was achteraf gezien toch wat aan de optimistische kant. Gelukkig betekent uitstel in dit geval geen afstel!
 


‘Enorme teleurstelling’

Vandaag maakte de Dutch Comic Con via hun website bekend dat het evenement is verplaatst naar 21 en 22 november. Daarbij schrijft de organisatie: “We begrijpen jullie enorme teleurstelling en wij delen deze ook met jou. Laten we er daarom samen in november de allertofste editie ooit van maken!” De aangeschafte kaartjes voor het evenement blijven gewoon geldig.
 

Article continues after the ad


Gastenlijst

Het is nog te vroeg om te zeggen of alle aangekondigde gasten ook in november beschikbaar zullen zijn. Sowieso is het natuurlijk lastig in te schatten in hoeverre het dan weer veilig en verstandig is om de hele wereld over te vliegen. Laten we hopen van wel, want op de gastenlijst van de komende editie staan onder anderen Colin O’Donoghue (Once Upon A Time), David Ramsey (Arrow) en Rose McIver (iZombie)!

In de tussentijd kun je gelukkig nog nagenieten met onze terugblik op de Heroes Dutch Comic Con 2019!