Joe Keery

Joe Keery's fans wisten gisteren niet wat ze meemaakten. De Stranger Things-acteur schreef wel hele vreemde dingen op zijn Twitter account. Op het account, dat hij normaal zelden gebruikt, bleven racistische en opruiende berichten verschijnen. Al snel bleek dat hij dat niet zelf deed, maar dat hij was gehackt. 

Midden in de nacht

Het zal je maar gebeuren: je ligt lekker te slapen en ondertussen worden in jouw naam een hoop gemene berichten verstuurd. Aangezien het midden in de nacht was in Amerika, merkte Joe pas de volgende ochtend dat zijn account was gehackt. Fans van over de hele wereld zagen de berichtjes wel live binnenkomen en probeerden de ster te waarschuwen. De acteur die mega- bekend werd als Steve in de populaire Netflix-serie Stranger Things, liet via zijn woordvoerders weten dat ze het probleem aan het oplossen waren. De dader is nog niet bekend. Daar zijn ze nog wel even druk mee. 

 

Article continues after the ad

Stranger Things

Joe heeft de laatste tijd helaas toch niet heel veel te doen nu de opnames van Stranger Things seizoen 4 stilliggen. Het corona virus zorgt ook hier voor vertragingen. Fans zullen dus nog even moeten wachten voor ze Joe weer in actie zien.