Expeditie Robinson 2021

De kandidaten van Expeditie Robinson 2021 moeten vanavond weer flink aan de bak. Er staat ze namelijk opnieuw een ware plottwist te wachten. 

Article continues after the ad

We horen je denken: hè, wat nog één? Ja, het is toch echt waar.

"Berichtje!" 

Het is zondag en we weten allemaal wat dat betekent: een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. De alweer negende aflevering begint deze week iets anders dan normaal. De kandidaten krijgen namelijk post, zo zien we in de trailer hieronder. "Een brief. We hebben er één", aldus een dan nog enthousiaste Yuki. "Holy shit. Pak al jullie spullen. Zo meteen komt de boot jullie halen." 


Bij enkele leden van team Zuid valt meteen het kwartje. "Oh my god, we worden gehusseld", aldus Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks. "Ik denk het ook. Dit wordt de grote mix. Dat wil ik helemaal niet", maakt Jasper duidelijk. Maar Défano Holwijn twijfelt nog. "Wie weet is het wel gewoon een proef." 

Weggestuurde kandidaten

Het wisselen van de teams komt echter niet compleet uit de lucht vallen. In team Noord zijn er namelijk inmiddels al drie kandidaten vertrokken: de op dokters advies vertrokken Dennis Schouten, publiekslieveling Stefano Keizers die vanavond strijdt tegen John de Bever óf Rob Geus en sinds vorige week ook slangenmeisje Sterrin. Bij team Zuid is alleen Sieneke nog weg, die een vast plekje heeft veroverd in het team van de tweede kansen. Of er dus daadwerkelijk een ruil plaatsvindt, moet vanavond blijken!

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20.00 uur en iedere donderdag vanaf 20.30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.