Bridgerton, S2

Het zit de makers van de Netflix-hit Bridgerton niet mee. Nadat vorige week de opnames al kort stil lagen vanwege een positieve COVID-test, legden de medewerkers ook dit weekend hun taken neer.

Article continues after the ad

Volgens entertainmentwebsite Deadline weigert Netflix te onthullen of er nu een crew- of castlid besmet is. Dat de opnames nu echter tot 'onbepaalde duur' zijn geschrapt, doet vermoeden dat het om een acteur draait. Hoe dan ook, de persoon in kwestie heeft maatregelen getroffen.

Eerdere tegenslag

Het ergste is nog dat dit niet de eerste tegenvaller is. Zelfs afgelopen donderdag nog werden de opnames voor 24 uur stilgelegd nadat een crewlid positief testte. De productie ging vrijdag weer van start, maar dat plezier duurde dus niet lang. Nog geen 24 uur daarna konden zowel cast als crew opnieuw hun spullen pakken. Of deze tegenslagen van invloed zijn op de releasedatum, is vooralsnog niet bekend.

Op naar seizoen twee

Vooralsnog kunnen we dus alleen maar smachten naar het aankomende tweede seizoen. We weten al dat die reeks draait om Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), die in het huwelijksbootje wil stappen met Kate Sharma (gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley). Helaas worden die plannen gedwarsboomd door Kates oudere zus, die Anthony helemaal niets vindt. Althans, op het eerste gezicht... Je weet natuurlijk nooit of ze stiekem zelf gevoelens voor hem heeft. Lees hier meer over het tweede seizoen.

Het eerste seizoen Bridgerton is te zien via Netflix.