De Scheetjes op SBS6

Realitysterren Hans en Karin ten Böhmer gaan even niet zo lekker. De ondernemers, die eerder dit jaar hun realityserie op SBS6 zagen floppen, kampen met een flink omzetprobleem.

Article continues after the ad

SBS6 hoopte eerder dit jaar een nieuwe Chateau Meiland-achtige tv-sensatie te lanceren. Met De Scheetjes: Bouwen op Bonaire hadden ze weer een oud-Ik Vertrek-koppel te pakken en deze hadden nog een origineel bedrijf ook: een adventure-minigolfbaan op Bonaire. De show over Hans en Karin, bijnaam: 'De Scheetjes', draaide echter uit op een natte scheet. Hopelijk geldt dat niet voor hun minigolfbaan!

Geldproblemen

Het zou zomaar kunnen. Hans en Karin vertellen in weekblad Privé namelijk dat ze vanwege de coronacrisis hun reserves moesten aanboren. Er zijn volgens hen amper toeristen op het eiland. En als die er al komen, hebben ze niet massaal zin om een balletje te slaan. "We maken ons best wel zorgen, want op een gegeven moment moet de molen weer gaan draaien", aldus het illustere tweetal.

En nu?

Hans en Karin merken gelukkig wel dat het iets of wat aantrekt sinds het vliegverkeer richting het eiland weer een beetje op gang kwam. "Fijn dat er weer geld binnenkomt, want we waren al aan het leven op onze reserves." Toch juichen ze niet te vroeg. Zeker niet. Helaas zullen ze niet snel weer op het inkomstenniveau zitten als begin dit jaar, concluderen De Scheetjes.