Black Widow

Het zal toch niet? Disney gaat Black Widow waarschijnlijk opnieuw uitstellen, verklappen meerdere bronnen met kennis van zaken aan Variety. De film staat voor nu gepland op 4 oktober 2020.

De opbrengst van Tenet in de VS valt zwaar tegen, terwijl 70% van de bioscopen daar open is. Het is dus niet gek dat Disney zijn blockbusters wil verplaatsen. House of Mouse heeft zelf nog niet op het gerucht gereageerd.

Soul naar Disney+

Ook Disneys nieuwe animatiefilm Soul is volgens de bronnen in gevaar. Het zou zomaar kunnen dat de familiefilm naar Disney+ wordt verplaatst. Voor Mulan pakte dit best goed uit. Van 4 september, de dag waarop de film uitkwam, tot en met 6 september is de Disney+-app namelijk 68% meer gedownload dan in het weekend ervoor.

Article continues after the ad

Allemaal naar 2021

2020 is een baggerjaar voor de Nederlandse bioscopen. Wonder Woman 1984 is afgelopen week verplaatst naar de Kerst, A Quiet Place 2 komt in maart 2021 en Peter Rabbit 2 staat ook op de planning voor januari.

In Amerika is Candyman verschoven naar volgend jaar. Voor nu staat die in Nederland nog op eind oktober. De nieuwste trailer belooft in ieder geval al veel goeds. Laten we hopen dat No Time To Die, die nieuwe Bond-film, ook blijft staan op 12 november!

Het is afwachten op een statement van Disney over Black Widow.