The Blacklist

De populaire misdaadthriller The Blacklist neemt afscheid van één van de hoofdrolspelers!

Liz Keen (Megan Boone) en Red Reddington (James Spader) werken al acht seizoenen samen om de meest gewetenloze criminelen te pakken. Keen omdat ze FBI-agent is en Reddington omdat hij zélf een zware crimineel was en zijn vrijheid terug wil kopen met tips.

In het achtste seizoen (nu te volgen op Videoland) gooit The Blacklist een paar flinke verrassingen op tafel. Keen is zélf een voortvluchtige crimineel en Reddington blijkt ook niet helemaal te zijn wie we dachten. Door een schokkende gebeurtenis komen Reddington en Keen tegenover elkaar te staan. Waarschijnlijk voor het laatst!

Article continues after the ad

Volgens de Amerikaanse site Deadline keert Megan Boone niet meer terug in het negende seizoen van The Blacklist. Best een shock, want de serie drááit zo’n beetje om haar werk met de sluwe Reddington.

Volgens Deadline is de beslissing door Boone én de programmamakers samen genomen toen het zevende seizoen gefilmd werd: daardoor kregen de makers de ruimte om Boones afscheid alvast in het achtste seizoen te verwerken.

The Blacklist krijgt trouwens sowieso nog minstens één seizoen, dus we zijn erg benieuwd hoe de spannende serie eruit komt te zien zonder Elizabeth Keen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het achtste seizoen van The Blacklist is nu te volgen op Videoland. De eerste zeven reeksen staan op Netflix.