André van Duin in Heel Holland Bakt op NPO 1

Vorige week was het nog lachen, gieren en brullen in Heel Holland Bakt met de nodige Oud & Nieuw-hapjes, zoals oliebollen. Die feestvreugde is vanavond nergens te bekennen. Regen komt met bakken uit de hemel en de stroom valt zelfs uit!

Article continues after the ad

Dat is te zien in de preview voor de aflevering, die - niet heel toepasselijk - fris en fruitig heet. "De tijd loopt gewoon door mensen", zegt André van Duin wanneer de kandidaten opeens in het donker staan. "Alles op de tast!"

Week 3 in de tent - fris en fruitig!

Het nieuwe jaar begint koud en nat, maar wel boordevol goede voornemens. ☔👍 Daarom luidt het thema van de week: Fris en fruitig. #HHB kijk je zondag om 20.20 uur op NPO 1!!

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 3 januari 2020

 

Technische opdracht

Uiteraard zette Robèrt ook deze week weer een moeilijk technische opdracht op papier. De kandidaten mogen een poging doen om... appelroosjes te maken! Janny geeft ons nog even een broodnodig geschiedenislesje voor vanavond. 

Technische opdracht: Appelroosjes

De technische opdracht van deze week is: appelroosjes. 🍎🌹 Maar eerst krijgen we een geschiedenisles van Janny. 👩‍🏫 Robèrts instructies vind je hier 👉 bit.ly/Appelroosjes_

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 3 januari 2020


Heel Holland Bakt is vanavond om 20:20 te zien op NPO 1.