Christel en Erik in Bed and Breakfast op NPO 1

Mensen die gisteren niet zo in the mood waren voor het spektakel van The Voice Senior of de grote comeback van de VI-heren, kon terecht op NPO 1. Twitterend Nederland genoot volop van weer een ultiem kneuterige aflevering van Bed & Breakfast - inclusief een koppel dat minder dan de vraagprijs gaf.

Article continues after the ad

Het winnende koppel van deze aflevering, Erik en Christel, vond het verblijf bij Ad en Josephine in Liempde niet zo vlekkeloos. Christel ergerde zich helemaal suf aan een krakende vloer en had óók nog een bouwtechnisch foutje ontdekt aan de bovenste traptrede. Die zat maar liefst 5 millimeter (!) van de vloer verwijderd en sloot dus niet goed aan. 


Minder dan de vraagprijs

Het komt niet elke week voor dat er een koppeltje besluit om niet de volle mep te betalen, maar stiekem is dat wel het meest kneuterige dat kan gebeuren in een toch al kneuterig programma. Gisteren was het weer raak. Eindelijk! Erik en Christel betaalden heel bewust een paar euro minder dan de kamer van Ad en Josephine waard was. Dat zal ze leren! "Dat is drie euro minder dan de vraagprijs... Dankjewel", constateerden Josephine en Ad toen ze de geldbrief openmaakten. Ai... Uiteraard vond twitterend Nederland daar wat van. 

 

Lekker zeiken

Dat de koppels elkaar tips geven, zit natuurlijk in het format gebakken. Toch denken veel kijkers dat deelnemers te veel 'op zoek gaan' naar foutjes. Dat levert dan wel weer hilarische twitter-commentaren op. "Het een probleem vinden dat je een paar meter moet lopen om een badjas te kunnen pakken? Hoe doe je dat thuis dan? Staat er een butler naast je bed? Wees blij dat ze badjassen hebben." Genieten! Bed & Breakfast is echt zo'n programma dat mét de zure tweets erbij nog beter tot zijn recht komt. Een kleine greep uit het aanbod.

 

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op NPO1.