Maar, niet gevreesd, het blijft dit keer heel beperkt. Is ze figurant? Nee. Liep ze per ongeluk door het beeld en zijn de beelden maar zo gelaten? Nee, ze is wel echt ingehuurd als actrice. Maar: stemactrice. Fieuw! Dus ze heeft wel een stem (dat leek even niet zo in de Carpool-Karaoke...)

Article continues after the ad

It speaks!

Britney Spears, de enorm succesvolle entertainer en boksbal/pispaal van de paparazzi is gevraagd voor Corporate Animals. Dit is een comedy-horror met onder andere Demi Moore en Jessica Williams. In de film, die al op Sundance werd gepresenteerd, heeft een van de personages een Britney-obsessie en de poster op zijn kamer spreekt soms tegen hem. Kortom, Brit als zichzelf. Dat moet haar prima afgaan, toch? Want zelf acteren... Nee, ze houdt zich beter staande voor een zaal van 75.000 gillende fans. Haar eerste film, Crossroads, kreeg niet heel veel bijval. Maar kijk 'm vooral zelf, hij staat gewoon op YouTube:

 

Brit in de penarie

Het ging niet al te best met Spears de laatste jaren. Aanvaringen met justitie, drugs uiteraard, en helaas ook problemen met de inspectie over haar kinderen. Ze kwam ook niet altijd even best over als ze in beeld was. Over de slechte jaren van Britney Spears is overigens een film gemaakt. Hopelijk trekt 't allemaal weer bij.