Het is vandaag alweer drie jaar geleden dat de moeder van Lisa, Amy en Shelley Vol overleden is aan de gevolgen van botkanker. De normaal altijd zo swingende OG3NE herdenkt Isolde met een reeks berichten op Instagram. 

Article continues after the ad

"Toen nog niets vermoedend", begint Amy Vol, die vorig jaar nog een wereldshow danste voor haar moeder, bij een foto uit de oude doos. "Jij bent zo'n enorm groot gedeelte van mijn hart. Al zo lang moeten we je missen en iedere keer herbeleef ik vandaag weer: de pijn, het gemis en verdriet, de angst voor de toekomst zonder jou. Een lach en een traan zitten zo pijnlijk dicht bij elkaar. Ik mis je mammie." 


Warme stralen

Oudste zus Lisa laat op deze zware dag ook van zich horen. "Mamma, elke dag ontdek ik meer van jou in mezelf. Nog steeds leer ik van je, steeds weer kom ik tot nieuwe inzichten dankzij jou, dit zal nooit stoppen", schrijft ook zij bij een kiekje van vroeger. "In de veel te korte tijd dat we je bij ons mochten hebben, gaf je zoveel licht dat we de rest van onze levens zullen genieten van de warme stralen ervan."

 

Hartjes

Onder de foto's van de meiden regent het hartjes en steunbetuigingen van zowel hun fans, de nieuwe vriendin van hun vader als bekende artiesten. Ook wij wensen ze veel sterkte op deze moeilijke dag!