Dit jaar gaat het derde hoofdstuk van The Handmaid’s Tale van start. En afgaande op de eerste teaser wordt het er niet bepaald gezelliger op…

IJzingwekkend

In The Handmaid’s Tale is Amerika veranderd in een dictatuur. Vrouwen hebben al hun rechten verloren en zijn veroordeeld tot dwangarbeid in de koloniën. Het kleine aantal vrouwen dat nog kinderen kan krijgen, wordt onder dwang opgeleid tot dienstmaagd: veredelde seksslavinnen die worden geplaatst in rijke families om kinderen te baren. Zo ook June, gespeeld door Elisabeth Moss (Top of the Lake). Haar ijzingwekkende verhaal gaat verder in het derde seizoen van deze dramaserie!

Article continues after the ad

 

Stomp

De eerste twee seizoenen van The Handmaid’s Tale werden overladen met prijzen. En daar kunnen we ons alles bij voorstellen: iedere aflevering komt aan als een stomp in je maag, maar het verhaal is te spannend om weg te kijken. Voeg daarbij de ijzersterke cast, het hartverscheurende scenario en de oogstrelende vormgeving, en je snapt waarom we The Handmaid’s Tale in 2017 uitriepen tot onze favoriete serie van het jaar!

Het derde seizoen van The Handmaid's Tale zal later dit jaar te zien zijn bij Videoland.