De serie laat zich maar moeilijk in een hokje plaatsen: Sense8. Ontsproten aan het creatieve brein van de makers van The Matrix is hier de officiële trailer van het tweede seizoen!

Article continues after the ad

The Matrix

Sense8 is bedacht door de Lana Wachowski, Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) en J. Michael Straczynski (Changeling van Clint Eastwood, World War Z). In deze serie komen acht personen, ook wel ‘sensates’ genoemd, op verschillende plaatsen wereldwijd mentaal met elkaar in verbinding te staan na een gewelddadig visioen. 

Telepathie

De sensates kunnen elkaar daardoor zien en onderling praten alsof ze naast elkaar staan en hebben ze toegang tot elkaars diepste geheimen. De acht moeten niet alleen wennen aan deze nieuwe gave en aan elkaar, maar ook achterhalen waarom hun leven nu gevaar loopt. 

Seizoen 2

In seizoen 2 blijven duistere krachten hen achtervolgen. De hypergevoelige leden van de groep komen meer te weten over BPO, de geheime organisatie die op zoek is naar hen en anderen zoals hen. Ze proberen zich te beschermen tegen deze organisatie, die vastbesloten is om hen op te sporen en te doden.

Amsterdam

Het vervolg van de Netflix-serie speelt zich over de hele wereld af. Van Italië, Zuid-Korea, Mexico tot het Rijksmuseum in Amsterdam. Totaal heeft de cast zo'n 400.000 km afgelegd tijdens de opnames.

Sense8

Het tweede seizoen van Sense8 staat vanaf 5 mei op Netflix.