Ook al zo’n zin in Jurassic World 2? We moeten nog even wachten tot de sequel verschijnt. Maar: de eerste poster én de officiële titel zijn een feit.

Article continues after the ad

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom is de naam van de opvolger van de populaire film uit 2015. Dat deze titel en de poster van de film vandaag aan de wereld bekend gemaakt worden, is geen toeval. Het duurt vandaag namelijk nog precies een jaar voordat hij in de Amerikaanse bioscopen draait. Ook de tagline is bekend: life finds a way.

Nieuwe thema's

Waar de film precies over gaat, is nog niet bekend. Maar producert Colin Trevorrow kon wel het volgende aan Collider vertellen: “Zonder iets te verklappen, er worden nieuwe thema’s aangesneden die nooit eerder in een Jurassic movie aan bod kwamen. De kijk die sommige mensen op deze films hebben, dat het enkel mensen zijn die van dino’s wegrennen op een eiland, zal absoluut verbreed worden."

Van Trevorrow naar Bayona

Trevorrow was verantwoordelijk voor de regie van Jurassic World. Hij blijft aan als producer voor Fallen Kingdom, maar geen het regie-stokje door aan J.A. Bayona. De cast van de film bestaat uit oudgedienden en nieuwe gezichten, onder wie Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Toby Jones, James Cromwell, BD Wong en Rafe Spall in de film spelen.