Geruchten dat Daniel Craig zou terugkeren als James Bond gingen al een tijdje rond. Nu zijn ze dan eindelijk bevestigd! Daniel Craig vertelde in The Late Show with Stephen Colbert dat hij nog één keer de smoking van de superspion aantrekt.

Article continues after the ad

Tijdens het werk aan Craigs laatste Bond-film, Spectre, liet hij nog weten ‘liever zijn polsen door te snijden dan nog een Bond-film te doen.’ Toen Colbert vroeg wat er was veranderd, antwoordde Craig dat hij deze opmerking ‘een paar dagen na de (zware) opnames van Spectre maakte.’ Achteraf gezien vond hij het zelf ook niet zo handig.

Never Say Never Again

De acteur liet wel doorschemeren dat dit echt de laatste keer is dat hij de Britse superspion vertolkt. Maar goed, in de showbizz is niets onmogelijk en Bond-fans weten: never say never.

Daniel Craig vertolkte James Bond eerder in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. Over zijn vijfde Bond-film is nagenoeg niets bekend, behalve dat hij in november 2019 in de bioscoop draait.

De kans is groot dat, nu Craigs Walther PPK-kogel door de kerk is, we binnenkort meer over de 25ste Bond-film zullen horen.