Het lijkt erop dat zender AMC per ongeluk een groot moment uit de seizoen 10-première van The Walking Dead verklapt. Voor je verder leest: spoiler alert! 

Article continues after the ad

Amerikaanse media (zoals Comicbook.com) stuitten op een nieuwe behind the scenes-video van AMC's betaaldienst AMC Premiere. Hierin bereidt de cast zich voor op hun teksten en achter acteur Avi Nash (Siddiq) zien we opeens een... satelliet uit de ruimte?!
 


Brand bij The Walking Dead

Dit komt - in tegenstelling tot deze satelliet - niet helemaal uit de lucht vallen. Zo zagen we in die eerste moddervette beelden al hoe Daryl (Norman Reedus) en co walkers killen met een laaiend vuur op de achtergrond. Een foto van Michonne (Danai Gurira) voor een grote brand is óók al vrijgegeven. Gaat deze satelliet zorgen voor dit mega-vuur in de première van seizoen 10? Wij denken van wel! 
 
The Walking Dead seizoen 10

En zo bereikt de Walking Dead-hype weer een nieuwe kookpunt terwijl we wachten op seizoen 10. Gelukkig duurt het niet meer zo lang. Vanaf 7 oktober kunnen we hier in Nederland via FOX meegenieten. Moet je het fantastische negende seizoen nog zien? Goed nieuws: Netflix zet alle afleveringen in oktober online