*Update*: Wendy heeft inmiddels gereageerd op de situatie. Ze claimt dat een hacker verantwoordelijk is voor de likes.

De dansoorlog is AAN. SBS6-ster Wendy van Dijk zat gisterenavond helemaal klaar voor Dancing With the Stars op concurrent RTL 4, maar kon haar ergernis moeilijk verbergen. Ze ging een stel ongelooflijk negatieve tweets over de show en presentatieduo Chantal Janzen en Tijl Beckand liken!

Article continues after the ad

Ruim 900.000 mensen zaten net als Wendy voor de buis, zo meldt Stichting KijkOnderzoek. Er stroomden erg veel tweets binnen over met name Tijl Beckand, die de dansende BN'ers (en de nieuwe juryleden) aan een spervuur van (niet goed ontvangen) grappen onderwierp. Ook het gezicht van Chantal maakte nogal wat los. Kijk maar eens hoe Wendy er over denkt: 

RTL vs. SBS6

Paul de Leeuw haalde laatst nog uit naar Wendy. Hij maakte op de grote RTL-presentatie een érg scherpe grap over haar 'huisdealer'. Nu slaat ze keihard terug. Teksten als "mislukte facelift" en "ik zie alleen een strakgetrokken gebotoxte blonde doos" over Chantal kregen een 'vind-ik-leuk' van Wendy. Ook is ze het blijkbaar eens met de uitspraak: "Wat een vreselijke presentatie van beiden".  

 

Dance Dance Dance

BN'ers als Barrie Stevens en Samantha Steenwijk maakten best wat indruk met hun danspasjes in de aftrap van Dancing with the Stars, maar Bibian Mentel - die nog altijd kampt met uitzaaiingen in haar nek - blies iedereen van hun sokken. Ze trad op met een feilloze rolstoeldans en kreeg de meeste punten van de vakjury. Dance Dance Dance, dat binnenkort begint op SBS6, heeft big shoes to fill. En wie presenteert dat dan? Je raadt het al: Wendy van Dijk, met Jandino! 
 

De eerste aflevering van #DancingWithTheStars zit erop. Chantal Janzen Official en Tijl nemen je backstage nog even mee...

Geplaatst door RTL 4 op Zaterdag 7 september 2019


Dancing with the Stars is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Dance Dance Dance is vanaf vrijdag 27 september iedere week om 20.30 uur te zien bij SBS6.