Jeroen Kijk in de Vegte

Wie is de Mol? is weer helemaal terug, de uitzinnige hints, theorieën (check ze hier) én de heerlijke sneren vliegen ons om de oren én... mogen we nu ook de eerste slip of the tongue noteren?! Wat een seizoen...

"De zoektocht naar de Mol is weer in volle gang", schreef RTL Boulevard zojuist op de site van de showrubriek. "Er zijn nog acht verdachten over, maar op Jeroen Kijk in de Vegte (46) kun je beter je geld niet inzetten. Hij heeft zichzelf namelijk versproken over de duur van zijn deelname." Euhm... wat is hier aan de hand? 

Verspreking?

Heeft de NPO Radio 2-dj zich per ongeluk versproken? RTL Boulevard ontdekte een fragmentje waarin Jeroen lijkt te verklappen dat 'ie in ieder geval niet in de finale zou zitten en dus ook géén Mol kan spelen in dit bijzondere jubileumseizoen. "De radio-dj en presentator deed afgelopen week op NPO Radio 2 namelijk een bijzondere uitspraak toen hij vertelde over zijn deelname. 'Daar doe ik nu nog helemaal geen uitspraken over, ik wacht even tot ik er uitgevlogen ben...'"

Article continues after the ad

Reddingspoging

Vervolgens komt zijn ochtendshow-collega Jan-Willem Roodbeen - die ook al eens meedeed aan Wie is de Mol? - met iets dat lijkt op... een reddingspoging? Hij corrigeerde Jeroen direct na zijn uitspraak, waarna hij er toch maar aan toevoegde: "of als ik natuurlijk de Mol of de winnaar ben". Zoals altijd bij WIDM: niets is wat het lijkt, dus misschien loopt Jeroen hier wel gewoon te fucken. Of was het een oprechte verspreking?

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.