Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op zoek naar de ware liefde. De grote vraag is of het een van die 18 mannen gelukt is haar te verleiden onder de romantische Zuid-Afrikaanse zon. Het zou zomaar kunnen van wel… Gaby leek zich tijdens een interview namelijk een beetje te verspreken!

Heeft Gaby Blaaser een man gevonden?

Yes! De Bachelorette is begonnen! We vertelden je eerder al dat de rozenceremonie ons favoriete onderdeel van het programma is. En gelukkig konden we meteen onze lol op. Gaby Blaaser deelde namelijk een witte roos uit! Dat betekent dat ze al een man heeft uitgekozen voor een romantische date… Nou willen we niet op de zaken vooruitlopen, maar het zou zomaar kunnen dat cupido meteen raak heeft geschoten. Gaby lijkt haar mond namelijk behoorlijk voorbij te praten!

Gaby verspreekt zich over De Bachelorette?

Tijdens een interview met NPO 3FM vertelt Gaby openhartig over De Bachelorette. De blondine vertelt bijvoorbeeld dat ze het spannend vond om zichzelf open te stellen voor de liefde. Dj Eva Koreman haakt daarop in door te stellen dat Gaby wel snel over trouwen en een kindje begon… En daar antwoordt de voormalig GTST-actrice misschien net iets te snel op: “Dat is iets wat ik miste of, uh, mis in mijn leven. Ik mag er nog niks over zeggen natuurlijk.” Wanneer Eva haar op haar ‘verspreking’ wijst, vloekt Gaby hardop. Een echte bevestiging blijft echter uit: “Het is natuurlijk helemaal niet leuk om te verklappen hoe het afloopt”, aldus Gaby.

Article continues after the ad

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.