Nikkie de Jager, WIDM, AVROTROS

Voordat we überhaupt nog wisten wie de deelnemers waren van het jubileumseizoen Wie is de Mol? dook er al een mysterieuze foto op van Nikkie de Jager met regisseur Rick McCullough. Later bleek dat zij inderdaad mee deed, maar nu komt dat kiekje weer bovendrijven! 

Article continues after the ad

Deze foto kan er namelijk zomaar eens op wijzen dat onze make-upartieste de halve finale haalt van het programma!

Aanwijzing in het Molboekje

YouTuber Siem kreeg voor deze hint een beetje hulp van een andere Molloot. Zo wees hij hem erop dat in het Molboekje van dit jaar bij elke aflevering een foto gedrukt staat van een opdracht uit die aflevering. "Zo heb je bij de laatste aflevering een soort van landschap met een stukje van een trein op de achtergrond." Maar daar blijft het echter niet bij! Bij de bladzijde van aflevering zeven staat namelijk een grote 'F'. "Die letters zien we terug in de leader en hoort bij een opdracht met tonnen. En die tonnen staan op een bospaadje. Dat is het bospad waar de regisseur met Nikkie stond", aldus Siem in de onderstaande video. Zou dat betekenen dat Nikkie het sowieso tot de halve finale schopt?

Identiteit als Mol

Het zegt natuurlijk nog niets over haar identiteit als Mol, maar we hebben haar ook nog niet van ons Mol-lijstje kunnen afstrepen. Minstens vier hints wijzen naar haar dubbelrol en dan hebben we het nog niet eens gehad over deze subtiele aanwijzing in haar make-uppalette. We moeten haar maar eens goed in de gaten gaan houden!