Tom Holland, onze geliefde Spider-Man. Of zoals sommigen hem noemen: Spoiler-Man. Tom heeft een reputatie voor het verklappen van Marvel-geheimen: zo erg dat ‘ie zelfs een satirisch artikel geloofde waarin stond dat hij de gehele Avengers: Endgame onthulde op Twitter. Oh, Tom…

Article continues after the ad

Ondanks zijn reputatie zou het onmogelijk voor hem zijn om de Avengers 4-film te onthullen, aangezien ze momenteel bezig zijn met reshoots. Let’s be honest: we denken ook niet dat Marvel hem ooit een kopie van de film zou geven. Toch kreeg Tom even een mini-hartaanval toen hij de titel van het nepbericht las.

Spoiler-Man

Op YouTube heeft iemand een videocompilatie gemaakt met alle keren dat de cast Tom weerhoudt van het verklappen van details. Vooral Benedict Cumberbatch neemt die rol op zich. Bekijk hieronder de hilarische clip.

Far From Home

Tom Holland is naast Avengers: Endgame dit jaar ook te zien in Spider-Man: Far From Home. Velen vroegen zich af of dit voor of ná Endgame zou afspelen. De verwarring kwam vooral doordat er in de trailer een shot te zien is van Peter Parkers paspoort. De datum hierin laat alleen de dag en maand zien, geen jaartal… Maar MCU-opperbaas Kevin Feige zei in 2017 dat Far From Home zich direct na Endgame zou afspelen.

Avengers: Endgame is 24 april te zien in de bioscoop en Spider-Man: Far From Home vanaf 4 juli.