Rik van de Westelaken presenteert Wie Is De Mol?

Oplettende vakantiegangers hebben mogelijk ontdekt waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? plaatsvindt! Stop met lezen als je dit helemaal niet wil weten! Stop!

Aah, Tsjechië… Het land van de schitterende stad Praag, de golem, Buurman en Buurman en de ‘trdelnik’. Het lijkt erop dat de Mol óók in Oost-Europa opduikt. Oplettende vakantiegangers maakten een wandelingetje in een Tsjechisch bos, en kwamen ineens allemaal Wie is de Mol?-opdrachtbordjes tegen! Ze fotografeerden dus een opdracht, en stuurden de plaatjes door naar Shownieuws.

Volgens Shownieuws werden de foto’s zo’n drie weken geleden gemaakt. Presentator Rik van de Westelaken was er niet bij om het Gouden Televizier-Ring Gala te presenteren, en boze tongen beweren dat dit komt omdat hij bezig was om Wie is de Mol? op te nemen. Op basis van deze foto’s denken we dat dit best eens kan kloppen!

Article continues after the ad

Op de bordjes zijn ook een paar namen te zien, die er met de hand op zijn geschreven. Het is niet duidelijk of grappende kandidaten dit gedaan hebben, of een paar baldadige toeristen. Alleen ‘Björn’ is leesbaar, wat zou kunnen wijzen op oud-voetballer Björn van der Doelen (de… enige Björn die we kennen).

Wie is de Mol? 2021 in Tsjechië?

Het zou natuurlijk om een ontzettend bewerkelijk personeels- of familie-uitje kunnen gaan, maar voorlopig gaan we er vanuit dat het hier om een officiële Wie is de Mol?-opdracht gaat. De keuze voor Tsjechië is wel bijzonder: dit land wordt momenteel bijzonder hard getroffen door het coronavirus.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De finalisten 🔥 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Eerst moeten ontdekken wie in het huidige jubileumseizoen van WIDM de winnaar én Mol zijn. Hier vind je alle hints en aanwijzingen die je nodig hebt! We verwachten het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in het begin van 2021.