Lex Uiting in RTL Boulevard

Lex Uiting heeft niet zo'n beste week! Na een lelijke verspreking eerder deze week, waarvoor hij diep door 't stof ging, was het vanavond wéér raak in RTL Boulevard.

Voordat je verder leest, even een spoiler-alert voor als je de laatste James Bond-film No Time To Die nog niet hebt gezien.

Spoiler!

Wij geven die waarschuwing wel, Lex deed dat niet! Tot grote frustratie van Fatima Moreira de Melo en regisseur Tim Oliehoek, die ook in de studio zaten. Tijdens het doornemen van de socialmedia-berichten gaat het wel vaker mis, zo ervaarde Luuk Ikink onlangs nog. Deze keer lag het echter niet aan de techniek, maar... aan Lex zelf!

Article continues after the ad

 

'Wát zeg je?!'

Lex wil bespreken dat Ryan Reynolds een grapje had gemaakt over het spelen van de nieuwe James Bond. Het was namelijk al wel bekend dat No Time To Die de laatste Bond-film van Daniel Craig was, maar als je de film nog niet hebt gezien, weet je niet hóe Daniel de filmreeks verlaat. Tot nu, want Lex vertelde doodleuk dat "Daniel op een spectaculaire wijze aan zijn einde komt".

 

Tim en Fatima weten niet wat ze horen en Fatima probeert de boel nog te redden: "je bedoelt als James Bond zijnde, toch?" Tim reageert: "Laten we hier niet te lang bij stilstaan, want het is echt heel erg wat je net zei!". Eddy probeert het nog enigszins te relativeren: "Het is Sinterklaasavond en de rest zit naar Max Verstappen te kijken, dus niemand heeft deze spoiler door." 

RTL Boulevard is elke dag rond 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.