The Mandalorian

In Game of Thrones verscheen ineens een Starbucks-beker, en in Gladiator liepen gladiatoren in een spijkerbroek! In de nieuwste aflevering van Star Wars-serie The Mandalorian zit óók een behoorlijke blunder…

*Kleine spoilers voor The Mandalorian S2E4!*

In de vorige aflevering van The Mandalorian hoorden Din Djarin en Baby Yoda dat ze op zoek moesten naar de Jedi-generaal Ahsoka Tano. Makkelijker gezegd dan gedaan, en Mando zoekt zijn oude vrienden Greef Karga (Carl Weathers) en Cara Dune (Gina Carano) op. Middenin een vuurgevecht staat er op de achtergrond… gewoon een man in spijkerbroek!

Article continues after the ad

The Man met T-Shirt-dalorian

Het is een enorm grappig foutje, en als je met je ogen knippert mis je het! Toch zijn mensen benieuwd hoe dit precies kon gebeuren. Hint: Carl Weathers regisseerde de aflevering, en die staat als Greef Karga met zijn rug naar de blunder toe!

Op zich zijn dit soort foutjes vaak enorm grappig, en laten ze zien dat onze favoriete shows uiteindelijk ook mensenwerk zijn. Als je ziet hoe populair The Mandalorian is, dan verwachten we dat er binnenkort ook nog wel een action-figure van ‘Man in T-shirt!’.