Jeroen Kijk in de Vegte

NPO Radio 2-dj en RTL Boulevard-voice-over Jeroen Kijk in de Vegte gaat nog altijd lekker in Wie is de Mol?. Maar zitten we nu te kijken naar een kandidaat of een Mol? Nou, een kandidaat, weten we haast zeker na déze verhelderende hint.

Article continues after the ad

Jeroen, die laatst, geloof het of niet, nog in een politieachtervolging terechtkwam door zijn WIDM-deelname, wordt as we speak door 11% van de Wie is de Mol?-appspelers verdacht. Hij bungelt daarmee helemaal onderaan het lijstje. De meeste mensen (29%) denken dat Nikkie de Jager de Mol is. Oké, snel door naar die onthullende bevinding!

Oeps?

Jeroen leek zich eerder al op de radio te verspreken. Verklapte hij hier dat 'ie sowieso ging afvallen? Nou, als we onderstaande tweet van Jeroen himself mogen geloven, verklapt hij hier opnieuw dat hij niet de Mol kan zijn. Molloot Felix - die deze ontdekking deed - legt uit wat het allemaal betekent.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heel goed bewijs dat @jeroenkidv waarschijnlijk niet de mol is! 🔎⠀ ⠀ Het ticket naar Elba had als vertrekdatum 15 november 2019. Op 17 november twitterde Jeroen dat hij terug was van ‘vakantie’ en dat hij weer te horen was op de radio. Dit betekent dat hij 1 dag na Elba naar huis is gegaan en dus niet de mol kan zijn 🤔😱⠀ ⠀ #widm #moltalk #widm20 #widmol2020 #italie #wieisdemol #wieisdemol2020 #wieisdemol20 #widm2020 #widmhints #hintsentheorieën #molstagram #mol #molloot #followthemoney #widm20 #kandidaten #widm2020 #wieisdemol2020 #molloot #geld #tunnelvisie #mol #nietsiswathetlijkt #avrotros #podcast #molboekje #jubileumseizoen #jubileum #2020 #wieisdemol #moltalk #wieisdemolhints #trustnobody #demol #widmhints #molloten #molloot

Een bericht gedeeld door Felix - Wie is de Mol? 🔎 (@felixwidm) op


Kleine disclaimer

Dat Jeroen op 17 november weer thuiskwam van 'vakantie', betekent hoogstwaarschijnlijk dat 'ie er tijdens de aankomende dubbele executie uitvloog. Of, en dit zou ook zeker kunnen, stuurde hij die tweet gewoon ter verwarring de wereld in. Het is Wie is de Mol? - niets is wat het lijkt, weet je nog? Trust nobody... Of, we hebben nog een optie: het spel was rond 17 november ook echt afgelopen, waardoor hij nog wel de Mol zou kunnen zijn. Er vliegen straks twee kandidaten in een keer uit het spel en dan zijn er nog maar vier over. Maar, laten we eerlijk zijn: dan zitten er maar twee dagen tussen het Elba-gedeelte en de finale. Oftewel: ga er maar vanuit dat Jeroen NIET de Mol is. We zijn 99% zeker.

Wie dan wel? Wij helpen je graag op weg met onze ultieme lijst vol hints en theorieën.