Eva Jinek met Daniel Craig

Het is een moment waar velen alleen maar van kunnen dromen: een interview met superster Daniel Craig over zijn nieuwste Bond-film No Time to Die! Deze eer ging naar Eva Jinek en, zo vertelt ze in Jinek, natuurlijk wil je dan een goeie eerste indruk maken. Maar dat... ging een beetje mis.

Originele vraag

Kort vertelt Eva over de aanloop naar het interview: "je mag dan inbellen voor een Zoom-gesprek, dan sta je in de wacht". Eva had zich goed voorbereid en originele vragen bedacht, "want je weet dat die mensen al 780 uur daar zitten en elke 10 minuten een nieuwe, gekke journalist krijgen met waardeloze vragen". Eva zat al drie kwartier netjes te wachten, eindelijk was het haar beurt, Eva zat klaar met haar grappige, originele vraag, en toen... ging er technisch iets niet helemaal goed. 

'Een film is als een bevalling'

Eva had namelijk bedacht dat het wel leuk zou zijn om de vergelijking te maken met een zwangerschap. "Achttien maanden wachten voordat de film eindelijk uitkomt, ik denk als vrouw: dat moet zoiets zijn als het bevallen van een kind. Maar zij vonden dat het shot niet goed was, dus dat viel helemaal dood." Ondertussen waren er al twee minuten van Eva's tijd voorbij, en ze had maar 10 minuten. Ze twijfelde of ze nog een keer de grap moest maken, deed het toch en kreeg als antwoord: "Een film en een baby zijn twee hele verschillende dingen." Au!

Article continues after the ad

 

Lucky TV

En alsof dat nog niet erg genoeg was, besloot Sander van de Pavert, de bedenker van de vaak hilarische Lucky TV-filmpjes na afloop van de uitzending, er ook nog eens een video over te maken, waardoor het hele interview nóg gênanter lijkt! Gelukkig viel het echte interview, waarvan Eva ook nog stukjes liet zien, best wel mee en kan zij toch zeggen dat ze Daniel Craig, die onlangs nog werd benoemd tot erecommandant, heeft gesproken. Geholpen voor de kijkcijfers heeft het alleen nog niet echtJinek staat op nummer 10 van de best bekeken programma's van gisteren.

Jinek zie je elke werkdag rond 22.00 uur op RTL4. Deze uitzending terugkijken kan op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.