Nikkie de Jager

Ergens na deze zomer komt het extra jubileumseizoen van WIDM op tv. Al eerder zongen er geruchten rond dat oud-deelnemers een tweede kans zouden krijgen. En déze hint zou ‘bevestigen’ dat Nikkie de Jager opnieuw meedoet!

Article continues after the ad

Tja, je moet er even een korreltje - of liever gezegd: mespunt - zout bij nemen, maar verder is het een hele toffe hint. Het zit zo: het zéér bekende fan-platform wieisdemolhintsnl dropte onderstaande foto’s op Insta. Die zouden kunnen aantonen dat Nikkie opnieuw op zoek gaat naar de Mol.Comeback

Volgens het fanplatform zijn de foto’s laatst zelf online gezet door vaste Wie is de Mol?-regisseur Rick McCullough. Maar, en dat is wel een saillant detail: hij verwijderde ze óók weer! “Als je goed kijkt is het op dezelfde dag gemaakt want Regisseur Rick heeft dezelfde jas aan en als je goed kijkt heeft hij bijna hetzelfde haar”, aldus het platform. En dat kan wel kloppen, maar wie zegt dat de beelden niet gewoon zijn gemaakt tijdens het 2019-seizoen? Daarnaast denken wij niet dat zo’n ervaren man achter de schermen van WIDM zo’n opzichtige fout zou kunnen maken.

Nikkie de Jager in WIDM

Nikkie, die we kennen als YouTube-fenomeen NikkieTutorials, deed in 2019 mee aan WIDM en stal de harten van kijkers. Helaas ging het tijdens de opnames steeds slechter met haar inmiddels overleden broertje Mikai, die aan een zeldzame vorm van kanker leed. De make-up-ster koos er voor om bewust een aantal vragen fout in te vullen om zo naar huis te kunnen. Maakt ze nu haar WIDM-comeback, of zoekt men teveel achter de foto’s?