Foutje. Toprak Yalçiner had een pikante shoot voor JFK Magazine, waar ze gisteren foto’s van kwam laten zien in Carlo’s TV Cafe. Dat waren echter niet de juiste.

Article continues after the ad

Carlo's TV Cafe

Carlo had namelijk de foto’s in handen die Toprak eerder al had afgekeurd. Gelukkig vond de actrice het geen al te groot probleem, zo leek uit haar reactie naar voren te komen. Achteraf gezien was het wellicht toch een iets groter probleem, aangezien het fragment met de foto’s later toch van de site gehaald werd. Gelukkig heeft RTL de complete aflevering van gisteren laten staan.

Verkeerde foto's

”Ik moet even mijn manager gaan bellen”, grapte Toprak. Carlo stond ’m even te knijpen in de studio, maar gelukkig liep het geheel met een sisser af. De foto’s die door Toprak afgekeurd waren, zagen er overigens hartstikke goed uit. De foto’s die echt in het magazine te zien zijn, kunnen dus alleen maar nog prachtiger zijn.

JFK Magazine

Yalçiner, die we vooral van GTST kennen en nu in CMC te zien is, had altijd al op haar bucketlist staan om semi-naakte foto’s van zichzelf te laten maken. JFK Magazine was de beroerdste niet en wilde maar wat graag aan deze wens meewerken.