In februari begint eindelijk Temptation Island 2019. We kregen vorige week een lijstje met alle nieuwe verleidsters, en daar zat ook de 21-jarige Kimberly bij. Toch was ze in eerste instantie niet van plan om mee te doen als verleidster, maar juist als koppel!

Article continues after the ad

Ze praat over die beslissing met het Belgische Dag Allemaal: “Mijn intussen ex-vriend en ik wilden al lang meedoen. We waren niet alleen fans van het programma, het leek ons ook goed om onze relatie te testen.” Maar de inschrijving kon ze al gauw terugtrekken. "Toen ze ons opbelden om de vragenlijst te overlopen, twijfelde ik zó hard dat het mij beter leek om niet mee te gaan. Als je al in een wankele relatie zit, moet je er niet aan beginnen," vertelt ze eerlijk.

Niet trouw

Volgens Kimberly gingen er geruchten rond dat haar ex-vriend niet trouw was. "Ik had kunnen wachten tot na Temptation, om ginds het ware gelaat van m’n ex te ontdekken. Mocht ik hem hebben zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname." Nu probeert de Vlaamse schone andere relaties kapot te maken.

Sexy beelden

In de eerste beelden van het nieuwe seizoen is al te zien hoe de kandidaten met elkaar in bed kruipen, en er was ook al veel gekreun te horen. Een ander voorproefje belooft nog meer drama: daarin gaat een mannelijke kandidaat door het lint.

Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien op RTL 5 en Videoland.