Fifty Shades Darker, Netflix

Haal de waaiers maar weer uit de kast, want binnenkort wordt het een stuk heter op Netflix. De streamingdienst zet namelijk op 7 oktober Fifty Shades Darker online! 

Article continues after the ad

Onlangs verscheen het eerste deel van de trilogie nog op Videoland en dat rees bij vele fans de vraag waar de andere twee vervolgdelen - Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed - bleven. Over die laatste weten we helaas niets, maar deel twee komt er sneller dan je denkt aan! 

Duistere figuren

In deze tweede film wil Anastasia Steele (Dakota Johnson) een nieuwe start maken, maar dat laat Christian Grey niet zomaar gebeuren. Hij probeert haar over te halen om hun opbloeiende relatie een nieuwe kans te geven, maar dit keer zonder regels of straffen. Terwijl het koppel werkt aan het onderlinge vertrouwen, duiken er diverse duistere figuren uit Christians verleden op en die zijn vastbesloten om zijn leven te ruïneren. Bekijk hieronder de trailer.

Eerste plannen voor oktober

Netflix heeft aan het begin van deze maand nog niet alle aankomende titels van oktober onthuld, maar langzaam krijgt de volgende maand wel vorm. Naast Fifty Shades Darker verschijnen in oktober - volgens Streamwijzer - onder andere ook A Simple Favor (met topactrices Blake Lively en Anna Kendrick), Ghostbusters 2 en de serie Emily in Paris. En dan hebben we deze titels in september ook nog tegoed! 

Fifty Shades Darker verschijnt op 7 oktober op Netflix.