Ons geduld wordt flink op de proef gesteld, maar we weten nu echt zeker dat de zogenoemde Snyder Cut van Justice League er in 2021 gaat komen. Dat duurt natuurlijk nog even, maar Zack Snyder teaset er alvast op los.

Article continues after the ad

Hij komt namelijk niet alleen met wat korte beelden waarin slechterik Darkseid wordt geïntroduceerd, maar onthult ook al waar en wanneer fans meer informatie kunnen verwachten. "Maak je klaar voor meer op DC FanDome", schrijft hij erbij. Dat online evenement vindt dit jaar plaats op 22 augustus. Bekijk de beelden hieronder.


Zijn visie

De zogenoemde Snyder Cut van Justice League komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zack stapte namelijk middenin de productie van DC's Justice League op om de dood van zijn 20-jarige dochter te kunnen verwerken. Avengers-regisseur Joss Whedon nam vervolgens al zijn taken over, maar zonder rekening te houden met de visie van Snyder. Daarom komt Zack nu met een tegenaanval. In 2021 volgt op HBO Max zijn visie op het hele gebeuren in een zogenoemde film. We zijn heel benieuwd!