Home Alone Kevin schreeuw

Ben jij ook de eigenaar van zo’n enkelbijter die constant van je afhankelijk is maar ook roept dat hij/zij als volwassene behandeld wil worden; ook wel bekend als ‘een kind’? Dan heeft SBS6 dit najaar een perfect martel-uhh… entertainmentprogramma waarvoor je je kroost kan opgeven. In Home Alone moeten de kids namelijk 3 dagen helemaal voor zichzelf zorgen!

Article continues after the ad

Net als in de bekende Kerstfilm zijn de kinderen even zonder ouders en moeten ze zich redden in het huishouden. Wassen, strijken, eten kopen en koken, de boel opruimen… je weet wel, al die dingen die volwassen zijn zo verschrikkelijk leuk maakt!

Geen domme inbrekers

Gelukkig wordt niet alles in de films nagedaan en hoeven de kinderen geen valstrikken voor domme inbrekers te bouwen. In plaats daarvan worden ze met z’n vijven in een compleet ingericht huis geplaatst en moeten ze een aantal ‘speciale opdrachten’ doen om het spel te winnen. Ook gaan er onverwachte scenario’s plaatsvinden, zoals een doucheputje dat verstopt raakt of een onbekend persoon die plotseling voor de deur staat.

SBS6 zoekt nog deelnemers

Gaan alle kinderen huilend om hun ouders schreeuwen of komen er toch een paar verrassend volwassen uit de hoek? SBS is op zoek naar ouders die hun kinderen (tussen 8 en 12 jaar) willen opgeven. Inschrijven kan via de SBS6-website. De show wordt in het najaar wekelijks uitgezonden. Wie het gaat presenteren is nog niet bekend. Fingers crossed voor Gordon want dit kan niet hysterisch genoeg worden.