Carolina Lo Galbo 5 uur Show presentatrice

Och, Carolina Lo Galbo was net begonnen als presentatrice van de vernieuwde 5 Uur Show op SBS6, maar zit nu alweer thuis. De presentatrice is namelijk besmet met het coronavirus en moet een poos in thuisquarantaine!

Carolina Lo Galbo in thuisquarantaine

Covid-19 blijft slachtoffers makenDe Telegraaf schreef eerder vandaag dat 5 Uur Show-presentatrice Carolina Lo Galbo besmet is geraakt met het coronavirus. Een woordvoerder van SBS6 heeft die berichtgeving inmiddels bevestigd. Carolina zou zich niet lekker hebben gevoeld, zo had ze bijvoorbeeld last van haar keel. Om 'het zekere voor het onzekere' te nemen, besloot ze zich te laten testen… En die test bleek dus positief! "Carolina is daarom sinds donderdagavond in thuisquarantaine. Bij de 5 Uur Show worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd," aldus de woordvoerder van SBS6.

5 Uur Show-presentatrice geveld door corona

Gelukkig maakt Caroline het (naar omstandigheden) goed! De woordvoerder is daarom positief: "De verwachting is dat na de periode van quarantaine, ergens in de loop van volgende week, Carolina haar presentatiewerkzaamheden weer kan hervatten." Totdat Carolina weer op de been is, worden alle uitzendingen van de 5 Uur Show gepresenteerd door collega Brecht van Hulten.

Article continues after the ad

Helaas valt dat nieuwe format van het oeroude programma trouwens niet bij iedereen in de smaak… Onder meer Angela de Jong en Viola Holt waren (bij voorbaat) al niet te spreken over de comeback!