The Order Netflix horrorserie

Helaas heeft Netflix na twee seizoenen besloten om de stekker uit de horrorserie The Order te trekken… Schrijver Dennis Heaton deelt het verdrietige nieuws zelf op Twitter. Gelukkig echter niet zonder te vertellen hoe hij het einde van de serie voor zich had gezien!

Netflix cancelt The Order na seizoen 2

Magiërs en weerwolven kruisten de toverstokjes en klauwen in de horrorserie The Order. Helaas is het na dat spannende tweede seizoen echter al afgelopen met de bovennatuurlijke avonturen van Jack Morton… Zo liet schrijver Dennis Heaton in ieder geval weten op Twitter: "Twee seizoenen lang was ik vereerd om met een fantastische cast en crew samen te werken aan The Order voor Netflix. Het was een van de beste ervaringen uit mijn carrière. Helaas keren we niet terug, maar ik zal de herinneringen en de rekwisieten die ik heb gestolen altijd koesteren."

Zo zou The Order uiteindelijk eindigen

Waarom Netflix heeft besloten om te stoppen met The Order is onduidelijk. Het lag in ieder geval niet aan de plannen van Heaton. Hij wil fans die nu niet meer te weten krijgen hoe het verhaal afloopt in ieder geval precies vertellen wat hij nog voor hen in petto had: "PS - Jack ging Alyssa echt wel uit de dood terughalen, maar ze zou dan helemaal verkeerd terug zijn gekomen. Net als in Pet Sematary. Waarschijnlijk zou ze bezeten zijn door Zecchia ofzo. Ook zouden er heel wat andere lijken tegelijk met haar terugkeren."

Article continues after the ad

Met het stoppen van The Order ben je misschien wel op zoek naar een nieuwe horrortitel. Wij zetten gelukkig al eens de 25 beste horrorfilms aller tijden voor je op een rijtje! Ook vertellen we elke maand wat de beste enge films op Netflix zijn.