gtst goede tijden slechte tijden logo

Boooooe! Alkan Çöklü gaat Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. De acteur die de rol van Amir Nazar vertolkt, stapt na drie jaar op bij de soap. Hij vertelt graag waarom.

Alles rondom Amir is wel verteld...

RTL Boulevard maakte zojuist bekend dat Alkan Çöklü vertrekt uit het jubilerende Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De acteur spendeerde drieënhalf jaar in Meerdijk. En in die periode lijkt alles rondom zijn personage Amir Nazar wel verteld te zijn: "Het is waar dat Amir Meerdijk gaat verlaten. Na drieënhalf jaar vonden de schrijvers dat het verhaal wel is verteld, en dat vond ik ook. Ik hoop dat jullie hebben genoten. Ik wil iedereen bedanken.”

Een komen en gaan in Goede Tijden

Het is een komen én gaan in GTST... Zo maakte Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia laatst zijn opwachting in de soap én moesten we afscheid nemen van Lana (Faye Bezemer) en Bobby (Rein van Duivenboden). Gelukkig betekent een vertrek uit Meerdijk natuurlijk wel dat je als acteur weer tijd hebt om andere projecten op te pakken! En dat is ook precies wat Alkan gaat doen: "Ik ben momenteel bezig om mijn tweede korte film te schrijven.”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik ga GTST verlaten! Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding 3 jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie. Wil ook zeker de te gekke fans bedanken voor alle lieve berichtjes die ik stiekem altijd lees! Hoop dat jullie hebben kunnen genieten van Amir. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen waar ik heel veel zin in heb! Hoe ik Meerdijk ga verlaten is donderdag 12 november te zien. Zo dankbaar voor het team van Endemol Shine en RTL voor de fijne samenwerking. Zoveel cast mogen ontmoeten. Ik zie jullie graag❤️Een ervaring die ik nooit zal vergeten ❤️ • • • • • #gtst #Amir #exit #rtl4 #acting #goedetijden #actor #dankbaar #fans #houvanjullie #team #crew #cast #work #krullie

Een bericht gedeeld door Alkan Çöklü (@alkantubbies) op

Alkan is nog tot 12 november te zien in GTST. Daarna mogen we de acteur dus officieel opnemen in onze serie toplijsten, waarin we regelmatig kijken hoe het nu met een aantal ex-soapies is.