Devs, Hulu serie

Staat ons verhaal op voorhand al vast of hebben wij toch vrije wil? Daar gaat het in Devs over. Vanaf vandaag kan je de nieuwe mysterieuze miniserie kijken op Ziggo Movies & Series.

Deze breinbreker is gemaakt door regisseur Alex Garland, die wel vaker in bizarre sci-fi werelden duikt, met titels zoals Ex Machina en Netflix’ Annihilation. Devs is zijn eerste serie.

Techgoeroe en een vermiste vriend

Lily en Sergei werken allebei voor dezelfde techgoeroe Forest. De man runt het kwantumcomputerbedrijf Amaya. Software-engineer Sergei krijgt op een dag promotie naar de geheimzinnige afdeling Devs. Als de jongen opeens verdwijnt gaat zijn vriendin Lily op onderzoek uit. In haar zoektocht naar Sergei stuit ze op een hoogstaand stukje computercode  dat de mensheid voorgoed kan veranderen.

Article continues after the ad

Bekende gezichten

De serie is prima in een weekend te bingen. Het seizoen heeft acht afleveringen van zo’n 50 minuten. Mochten de gezichten in de serie je bekend voorkomen: Sonoya Mizuno (Lily) zag je eerder in Ex Machina en de film Crazy Rich Asians. De mysterieuze Forest wordt gespeeld door Parks and Recreation-ster Nick Offerman.

Wij hebben naast Devs nog veel meer films en series-tips voor je klaarstaan. Zo hebben we een lijstje met de beste Ziggo-series en de beste Ziggo-films in november.

Devs kijk je vanaf vandaag exclusief op Ziggo Movies & Series.